whale icon
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PRINTING EXPERIENCE

Ξεκινώντας από «λευκή ύλη», στη Whale Graphics παρέχουμε εξελιγμένες υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης, κοπής και χάραξης σε κάθε μέγεθος, σχήμα και υλικό. Από τη σήμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μέχρι τα POP υλικά, την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων και τις ανάγλυφες επιγραφές, στην κάθετη εκτυπωτική μας μονάδα παράγονται υψηλής ποιότητας προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών.

H διαδικασία μας
 • Προσαρμογές και επεξεργασία γραφικών
 • Ολοκληρωμένες προτάσεις υλικών και κατασκευών
 • Ψηφιακές εκτυπώσεις στη μεγαλύτερη γκάμα υλικών, εύκαμπτα και άκαμπτα
 • Ηλεκτρονική κοπή και χάραξη υλικών
 • Μετ’ετκυπωτικές εργασίες, ειδικές κατασκευές και ασφαλής συσκευασία
 • Τοποθετήσεις και εγκατάσταση σε όλη την Ελλάδα γρήγορα και οικονομικά
Πιστοποιήσεις
Certificates

 

whale icon
Think Green, Print Green

Οικολογική ψηφιακή εκτύπωση

Μπορεί να έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στη φάλαινα, όμως στη Whale Graphics μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το φυσικό περιβάλλον και κάθε είδος ζωής στον πλανήτη Γη.
Πιστεύουμε στην οικολογική ψηφιακή εκτύπωση και την κάνουμε πράξη καθημερινά, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Μειώσαμε τις εκπομπές CO2, εφαρμόζοντας ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, με τη χρήση εναλλακτών και αντλιών θερμότητας. Στο δώμα του κτιρίου μας έχουμε τοποθετήσει φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ενέργειας.

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο: αυτοκόλλητα PVC free, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και οικολογικά μελάνια χωρίς τοξικές ουσίες ή βαρέα μέταλλα. Έτσι, παράγουμε βιώσιμα προϊόντα με το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.

Είτε πρόκειται για ψηφιακές εκτυπώσεις, είτε για ειδικές κατασκευές και χαράξεις, όλες οι εργασίες στη Whale Graphics εκτελούνται σε συμμόρφωση με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001 που διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και την εφαρμογή ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Perforated PVC panels

Διάτρητα και σκαφτά πάνελ

Τα υλικά που προτείνουμε για διάτρητες και σκαφτές κατασκευές:

 • Mπορούν να χρησιμοποιηθούν για πέργολα, φράκτη, εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, κάλυψη κτιρίων κ.α.
 • Eίναι επεξεργάσιμα με βαφή
 • Eίναι βραδύκαυστα και πληρoύν τις προδιαγραφές κατηγορίας Β1 σύμφωνα με το DIN 4102 και τα ευρωπαϊκά standard M1 B1
 • Eίναι ιδανικά για εξωτερικές εφαρμογές ανθεκτικά σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και υγρασίας
 • Μπορούν να χαραχτούν σε οποιοδήποτε σχέδιο
 • Έχουν διάφορα πάχη και διαστάσεις
Boat flooring with EVA foam teak

Πάτωμα σκάφους σε EVA foam teak

Μεταμορφώστε το Deck του σκάφους σας με EVA Foam Teak στο χρώμα που σας αρέσει!
Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χαράξουμε πάνω στο υλικό, οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε.
Το υλικό είναι αντιολισθητικό, απορροφάει τους κραδασμούς, είναι ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, αντιθερμικό, ξεκουράζει από την συνεχή ορθοστασία και είναι εύκολο στο καθάρισμα.

PVC

Ανακυκλώσιμα υλικά

Στη Whale Graphics πιστεύουμε στη δύναμη που έχουν οι πελάτες μας να αλλάξουν τους κανόνες της αγοράς και να διαμορφώσουν νέες νοοτροπίες, φιλικές στο περιβάλλον. Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις οικολογικών υλικών που βρίσκουν εφαρμογή σε προωθητικές ενέργειες, εταιρική προβολή ή οικιακή χρήση.

braille

Σύστημα γραφής braille

Εφαρμόστε το σύστημα γραφής Braille στο εποπτικό υλικό μουσείων, σε δημόσιους οργανισμούς, ιδιωτικούς χώρους, επιγραφές καταστημάτων, πινακίδες σήμανσης για τον προσανατολισμό σε κτίρια, εισόδους ή ασανσέρ, πάντα σε απόλυτη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές που προβλέπει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Μαζί θα επιλέξουμε το υπόστρωμα και το χρώμα της ψηφίδας που ταιριάζει στις εγκαταστάσεις σας.