εικονογράφηση σχετική με τη whale
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ WHALE GRAPHICS

Πρώτοι ξεπεράσαμε τη διάσταση του 70x100 cm και προχωρήσαμε στην ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, έστω και για μία αφίσα. Αυτή η επαναστατική υπηρεσία έδωσε φτερά στην διαφήμιση, πρόσθεσε εικόνα στα εταιρικά οχήματα και άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα του marketing, της προώθησης προϊόντων και του retail. Όμως, όταν πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης, δεν είναι μόνο το μέγεθος που μετράει. Εδώ και 23 χρόνια αναπτύσσουμε την ψηφιακή τεχνολογία συγχρόνως και τις υπηρεσίες μας.

Whale Graphics Advantages

Δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Επενδύουμε σε ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα αλλά και εξειδικευμένα μηχανήματα κοπής υψηλής τεχνολογίας, εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες και είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου, υλοποιώντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα σε ανταγωνιστικούς χρόνους και κοστολόγια.

Προτείνουμε υλικά και λύσεις. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές από όλο τον κόσμο με διαπιστευμένες πρώτες ύλες και προδιαγραφές βάσει  Ευρωπαϊκών κανονισμών.

Σχεδιάζουμε, ελέγχουμε, αναπροσαρμόζουμε και τέλος ψηφιοποιούμε τα αρχεία σας για να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, ανταλλάσσουμε απόψεις και διερευνούμε τους εταιρικούς στόχους κάθε επιχείρησης, έτσι ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που χτίζουν δυνατά brands με αναγνωρισιμότητα.

Τοποθετούμε τα προϊόντα με ασφάλεια και συνέπεια σε όλη την Ελλάδα με καταρτισμένα συνεργεία εφαρμοστών και τους μόνιμους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Η συσκευασία και η παλετοποίηση περιλαμβάνεται στις παροχές της εταιρείας μας για τη σωστή μεταφορά και εφαρμογή των κατασκευών.

whale icon
Η ομάδα μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποιοτικές εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης, κοπής, διαμόρφωσης και χάραξης. Με διαρκή εκπαίδευση και συνέπεια, η εξειδικευμένη ομάδα μας επαναπροσδιορίζει την έννοια της ψηφιακής εκτύπωσης και ξεπερνά τις προσδοκίες σας με τις πρωτότυπες ιδέες.
Γι’ αυτό, γνωστές πολυεθνικές και εμπορικές εταιρείες, οργανισμοί και επιχειρήσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα μας εμπιστεύονται σταθερά για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και να δώσουν αξία στο brand τους.

whale icon
Ο εξοπλισμός μας

Παρακολουθούμε διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις των εκτυπωτικών μηχανών, μελανιών, υλικών και συστημάτων ψηφιακών κοπών CNC στις κλαδικές διεθνείς εκθέσεις και σε ειδικά σεμινάρια στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ στα οποία συμμετέχουν και εξειδικευμένα στελέχη μας. Αναπροσαρμόζουμε αντίστοιχα το μακροπρόθεσμο επενδυτικό μας σχέδιο και διαθέτουμε σήμερα:

  • εκτυπωτικές μηχανές μεγάλου μεγέθους, για επίπεδα υλικά (εύκαμπτα, άκαμπτα) και υλικά ρολού, με υψηλή ποιότητα μέχρι 1200 dpi, ακρίβεια ψεκασμού της τάξεως των 7pL, χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα (LED –curable UV inks) και τεχνολογία νερού (LATEX)
  • πολλαπλά συστήματα επεξεργασίας κοπών CNC με τεχνολογία αιχμής και τραπέζια 2300 Χ 3200mm

Με ταχύτητα εκτύπωσης έως και 580 τ.μ./ώρα και εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, στις εγκαταστάσεις μας παράγονται ανταγωνιστικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με άριστο φινίρισμα, για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά.

whale icon
Οι εγκαταστάσεις μας

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε κομβική τοποθεσία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε απόσταση αναπνοής από τις περιφερειακές οδούς και μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της πόλης. Ξεκινήσαμε από ένα μικρό κατάστημα που δεν ξεπερνούσε τα 90 τ.μ. ενώ σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονο κτίριο 2000 τ.μ., όπου υπάρχει δυνατότητα φορτοεκφόρτωσης μεγάλων οχημάτων.